Webcomp - Rudi Vande Weghe herstelt en onderhoud ook bestaande systemen van diverse particulieren, zelfstandigen en kleine KMO's. 

Hieronder enkele onderhoudsbeurten en reparaties:

onderhoud van diverse pc systemen en laptops.

notbook.jpg pc onderhoud.jpgUw computer of laptop heeft regelmatig onderhoud nodig van de hardware. Door stof en andere stoffen in de   lucht durven de ventilatoren al   eens verstoppen. Hierdoor durven computers en laptops wel eens schade   krijgen door oververhitting.Daarom is het ook niet aangeraden om laptops op kussens of stoffen bekleding te   plaatsen.

 

herstellingen van computersystemen.

pc onderhoud 2.jpg Ook herstellingen van hardware en herinstallaties van bestaande systemen nemen we voor onze rekening. We verbinden ons ertoe om de klant  zoveel mogelijk prijs/kwaliteit herstellingen aan te bieden.

 

 

Foutanalyse.

Houdt U systeem er om een of andere reden mee op. Geen probleem wij doen een volledige foutanalyse van de hardware en software. Hierdoor kunnen we dan het beste advies geven voor de eventuele herstelling.

bluescreen.jpghardware.jpg

Hieronder enkele onderhoudsbeurten en uitbreidingen:

Uitbreiding bestaande netwerk naar volledig managed netwerk.

installatie-nieuw.jpg De klant had reeds een gewoon belgacomnetwerk met modem en 1 verbonden computer en diverse WIFI-toestellen. Het netwerk werd     aangepast met een router firewall voor beveiliging en vaste bekabeling naar zowel computers en WIFI-accespunten. Resultaat een beter   verdeling van de bestaand internetcapaciteit met beveiliging tegen de meest voorkomende internetaanvallen en sterk draadloos netwerk.

Opbouw van een kast met alle toestellen ingebouwd.

installatie-nieuw3.jpgDeze klant had reeds diverse toestellen aangekocht en in het netwerk geimplementeerd. Hier hebben wij een uitbreiding van het netwerk gemaakt en alle toestellen netjes verzameld en bekabeld in een 19"-rack zodat de werking van de toestellen gegarandeerd blijft en deze makkelijker te controleren vielen.

Uitbreiding van een hotelnetwerk met privaat netwerk, gastennetwerk en hotspot.

installatie-nieuw3.png Dit netbestaande netwerk van een hotel werd aangepast naar de huidige noden. Waar vroeger 2 internetlijne voor 2 afzonderlijke netwerken   werden gebruikt hebben wij deze 2 netwerken omgebouwd naar een netwerk met redundantie en load-balancing qua internet. Tevens   hebben wij het WIFI-netwerk omgebouwd met diverse WIFI-accespoints voor een betere ontvangst. Naast het WIFI-netwerk te verbeteren   hebben wij ook de functies van netwerk uitgebreid met een Firewall, free hotspot en apart netwerk voor het office gedeelte en de   kamergasten.