1. Telefonie - hardware - software

Yealink

Webcomp - Rudi Vande Weghe verbindt zich ertoe om voor Uw voip-oplossingen een universeel kwalitatief telefoontoestel te leveren. Yealink levert een aangepast toestel voor ieder zijn noden. De Yealink SIP-T-serie is een revolutionaire IP Phone, met highresolution TFT-kleurendisplay, Optima HD-technologie zorgt voor een rijke, heldere, levensechte spraakcommunicatie. Ondersteunt Gigabit Ethernet, EHS headset en USB. De standaard encryptie protocollen zorgen voor een zeer veilige remote provisioning en software-upgrades.

3CX-SOFTWARE

Webcomp-Rudi Vande Weghe werkt vaak met de voipcentrale software van 3CX. De basissoftware van 3CX biedt reeds een groot aantal functies maar voor het volledig pakket werken we met een huurlicentie per jaar. 

3CX Software VoIP PBX Pro

3CX is een softwarematige IP-telefooncentrale voor IP-telefoons en SIP-trunks. Deze licentie is geschikt voor 4 lijnen en werkt op basis van open standaarden, zowel lokaal als via de Cloud. De 3CX Pro licentie bevat uitgebreide callcenterfuncties en ondersteunt applicatie-integratie.
 

Eigenschappen 3CX VoIP PBX Pro

4 gelijktijdige lijnen
Lokaal (Windows of Linux) of via de Cloud
Eenvoudig in beheer
Callcenterfuncties
Applicatie-integratie (o.a. Outlook en Office 365)
Oproep doorschakelen naar mobiel (iOS en Android)
Webconferencing mogelijkheid
Overzicht met aanwezigheidsstatus collega's
Fax en voicemail doorsturen naar e-mail
Instant messaging: communiceren via chat
Schaalbaar, te upgraden met licentie
Geleverd via e-mail (licentiecode en link naar de software)

2. Cloud-oplossingen.

Meer en meer bedrijven opteren voor thuiswerken waar mogelijk. Met een cloud telefoniecentrale is dit perfect mogelijk.

 

cloud-hosted-pbx.png
Een binnenlijn vanaf overal!

Heeft u meerdere gebouwen, of wil u ook een toestel plaatsen bij u thuis? Gaat u op vakantie naar Spanje en wil u daar een binnenlijn met uw bedrijf? Met 3CX-cloud telt de fysieke locatie van uw toestellen geen rol meer: u belt altijd via een binnenlijn, en dus gratis, binnen uw bedrijf. Eender waar! 

Elk apparaat

U bent niet gebonden aan specifieke telefoonmodellen, maar kan vrij kiezen uit een groot aantal merken, met zowel eenvoudige, goedkope toestellen, als meer geavanceerde en high-tech modellen. Uiteraard zijn er ook apps voor uw smartphone, en kan u zelfs bellen op uw computer.

Wat hebt U nodig?

Een simpele internetlijn, een gsm met app of een VOIPtelefoon en klaar is kees. U plugt de telefoon is en enkele seconden later is deze verbonden met de centrale. Er is dus hun installateur te plaatse nodig. Door de eenvoud van het systeem is het voor iedereen toegankelijk.

 

3. Providers

foundcom_logo-480w.pngWebcomp - Rudi Vande Weghe werkt samen met een Belgische VOIP-operater. Via Foundcom lukt het om aan een heel voordelige tarief ofwel een trunk of wel een cloudcentrale te huren.  De minuten kunnen aan gekocht worden per pakket maar het is heel voordelig om de werkelijk aantal minuten te bekostigen. Alle instellingen en gesprekskosten kunt U makkelijk volgen via hun online systeem.

voor de tarieven: klik hier.